Lyžařské stopy

Sobota 18. února : Obleva pokračuje a nabývá na intenzitě. Sníh mizí před očima - běžkařská sezóna je asi u konce.

Pondělí 13. února : Krásný slunečný den a stopy zatím ( převážně ) drží. Ale během týdne se má výrazně oteplit - možná nastává poslední příležitost si zalyžovat.

Pátek 10. února : Nic nového. Přes týden nepřibyl žádný sníh, ale ani neodtál. Stopy jsou různé kvality, s vyšší nadmořskou výškou lepší.

Pondělí 6. února : Víkendová obleva byla dost intenzívní, stopy poznamenala, ale přežily. Je to dost různé - ve vyšších polohách jsou velmi dobré, dole kolem Bystřice je to horší a nejhorší stav je asi tam, kde máme stopy najeté na asfaltových cyklostezkách. Ale sjízdno by mělo být všude. Uvidíme, co přinesou další dny.

Pátek 3. února : Na rozdíl od jiných míst na Moravě u nás napadlo v uplynulých dnech jen asi 10 cm sněhu. Předpověď počasí na víkend není zrovna optimistická, ale  trasy jsme připravili. Od čtvrtka máme projetý bystřický okruh ( Bystřice - nádraží ČD - Domanínský rybník - Borovinka - Bystřice ), dnes jsme projeli velký okruh Rovné - ČD Olešná - BVV Zubří ( napojení na novoměstské trasy ) - Skalský Dvůr - Lísek - Míchov ( napojení na novoměstské trasy ) - Dalečín - Janovičky - Borovinka, k tomu ještě slepou větev do Ždánic a na Karasín. Hezký víkend.  

Rozsah tras standardně udržovaných městem Bystřice nad Pernštejnem je : Bystřice – nádraží ČD – Domanínský rybník – Rovné - ČD Olešná - BVV v Zubří ( napojení na novoměstské trasy ) - Skalský Dvůr - Lísek - Janovičky - Písečné - Borovinka.

Online upravované trasy

Zobrazit kalendář akcí