Funny Fest 2018

Program je kvůli špatnému počasí zrušen. Děkujeme za pochopení.

 

Další již čtvrtý ročník putovního koncertového odpoledne se uskuteční v pátek 14. září 2018 v Bystřici nad Pernštejnem. Bohatý program nejen hudbou, ale i dalšími aktivitami odstartuje od 16.00 a potrvá až do 22.00 hodin. Letošní rok se rozhodli organizátoři, kterými jsou pracovníci a uživatelé nízkoprahového zařízení pro děti a mládež Nadosah, přesunout akci z vnitřních prostor do venkovních, do bystřického amfiteátru. S tím také souvisí i změna tradičního termínu, který byl z konce října přesunut na začátek září.

Program bude bohatý jako vždy. Hudební vystoupení zajistí EIRIK (pop-folk, Velké Meziříčí), AMaTer (folk-pop, Žďár nad Sázavou), Vzhůru a níž (pop-rock, Jihlava) a místní uskupení Falo a Chiller (hip hop, Bystřice nad Pernštejnem). Zajištěna je nejen skvělá muzika, ale i doprovodný program, a to v podobě turnaje ve stolním fotbálku, malování na obličej společně s místními Úsměváčky z.s., megabublifuk, slalom s brýlemi, které simulují stav po požití alkoholu nebo marihuany, a oblíbený fotokoutek (Zpravodajství Zaostřeno z Velkého Meziříčí),“ sdělila Bc. Renata Hanychová, vedoucí NZDM Nadosah.

Cílem tohoto netradičního putovního festivalu, který je od roku 2014 pořádán ve všech nízkoprahových zařízeních pro děti a mládež Oblastní charity Žďár nad Sázavou, je zmírnit předsudky společnosti vůči nízkoprahovým zařízením a jejím uživatelům, vytvořit zábavnou akci pro širokou veřejnost a poukázat na důležitost smysluplného trávení volného času u dětí a mládeže, kdy jeho nenaplnění může často vést k nevhodnému chování jako je experimentování s drogami, drobné krádeže atd.

Organizátoři děkují Městu Bystřice nad Pernštejnem za finanční podporu akce a umožnění pořádání Funny Festu v amfiteátru.

Zobrazit kalendář akcí