Bystřický fotbal pomáhá i letos

Dne 17.6.2018 pořádá SK Bystřice n.P. pro Denní stacionář Rosa již pátý ročník charitativního turnaje mladších přípravek, na který Vás všechny srdečně zveme!

Akce je vhodná jak pro příznivce klubu a sportu, pro rodiny s dětmi, tak i pro každého kdo chce podpořit svojí účastí dobrou věc. 
V rámci turnaje probíhá pro děti doprovodný program včetně bohaté tomboly. Veškerý výtěžek z turnaje putuje na účet Denního stacionáře Rosa. Vstupné je dobrovolné.

Navíc se letos jako "​ambasador" turnaje zúčastní bývalý český reprezentant David Rozehnal, který se vyfotí s jednotlivými týmy na diplom z turnaje, pomůže předat jednotlivým týmům ceny a bude mít na turnaji pro zájemce autogramiádu. 
David Rozehnal, bývalý hráč Olomouce nastupoval za Bruggy, Paris St. Germain, Newcastle, Lazio Řím, Hamburk, Lille a naposledy Ostende. Ve sbírce má tituly ve francouzské a belgické lize, v obou zemích vyhrál i pohár, což se mu povedlo také v Itálii. Za reprezentaci odehrál v letech 2004 až 2009 rovných 60 zápasů.

Letos se turnaje zúčastní 16 celků a tak jako obvykle je pro hráče ale i diváky připraven bohatý doprovodný program:
občerstvení, skákací hrad, trampolína, tvořivé dílny, malování na obličej, projížďka na koních, canisterapie, prohlídka hasičského auta, střelba ze vzduchovky, alkoholové brýle, soutěže s tematikou přiblížení života osob s postižením a mnoho dalšího .
Podrobné informace naleznete zde a na www.skbystricenp.cz 

Zobrazit kalendář akcí